Hamed Shafae, Rauha Afganistanille -mielenosoitus (Senaatintori)

”Afganistanissa on sodittu 40 vuotta. Yhdysvaltain armeija on ollut siellä 18 vuotta. Edelleen sota jatkuu. YK kertoi eilen (siirryt toiseen palveluun), että maassa on kuollut on tämän vuoden alkupuoliskolla yli viisituhatta siviiliä. Me haluamme kolmea asiaa: rauhaa, ihmisoikeuksia ja turvallisuutta Afganistaniin.”

Neuvostoliitto kävi Afganistanissa verisen sodan 1979–1989. Sotaa on seurannut pitkä ja monimutkainen sisällissota. Vuonna 2001 Yhdysvallat ja Britannia hyökkäsivät Afganistaniin, koska syyttivät isoa osaa maasta hallitsevaa Talibania syyskuun 11. terrori-iskun tekijöiden suojelemisesta.

https://yle.fi/uutiset/3-10307800

Leave a comment

Name *
Email *
Comments *
If you want to show your images next to your comment please go to gravar website
  • 28
  • سنبله
  • 1398
  • 19
  • September
  • 2019
  • 19
  • محرم
  • 1441

Jäsenyyttä Association