Suomen afganistanilaisten yhdistysten liiton ja sen jäsenyhdistysten ja yhteistyökumppaneiden edustajien tapaaminen apulaispormestari Nasima Razmyari

Suomen afganistanilaisten yhdistysten liiton ja sen jäsenyhdistysten ja yhteistyökumppaneiden edustajien tapaaminen apulaispormestari Nasima Razmyarin ja kulttuuriasiainkeskuksen kumppanuuspäällikkö Veikko Kunnaksen kanssa ma. 18.6.2018 klo 12.00-13.30 Kaupungintalolla

 

 

ملاقات هیات اتحادیه انجمنهای افغانستانی در فنلند با خانم نسیمه رزمیار معاون شهرداری هلسینکی!

يک هيئت 11 نفره از طرف اتحاديۀ سراسری انجمن های افغانستاني در فنلند و انجمن های عضو و موسسات همکار آن با معاون شاروال هلسينکي محترمه نسيمه رزميار، به تاريخ 18.6.2018 در ساختمان شاروالي هلسينکي، ديدار نموده و پيرامون مسايل اتحاديه و انجمن های افغانها و همکاری های شاروالي صحبت و تبادل نظر نمودند. در اين جلسه محترم آقای ويککو کوناس يکي از مسئولان امور فرهنگي شاروالي هلسينکي نيز حضور داشتند.

Leave a comment

Name *
Email *
Comments *
If you want to show your images next to your comment please go to gravar website
  • 26
  • سرطان
  • 1398
  • 17
  • July
  • 2019
  • 14
  • ذو القعدة
  • 1440

Jäsenyyttä Association