dari    english    suomi   
ADCO logo
    Etusivu     Artikkelit     Keitä olemme     Teidän mielipiteenne     Yhteystiedot     Linkkejä     Arkisto     Uutiset     Vieraskirja

      Artikkelit
· Taiji ja kungfu kesäkurssit
·
· Mehdi Shafae Mitalisijoille Europaan Kisoissa
· Haavoittunut rauhanturvaaja Suomeen iltapäivällä
· Globalisaatio ja oikeudenmukaisuus
· Oikeudenmukaisuus globalisaatio
· Turvapaikka
· Naton Afganistan-operaatio ajautui vaikeuksiin
· Natolta ei vieläkään lisäjoukkoja Afganistaniin
· Suomalaiset joutuivat Afganistanissa keskelle tulitusta
· Helsingin sanomat: Maahanmuuttajalääkärien määrä kasvanut voimakkaasti viime vuosina
· Helsingin sanomat: Maahanmuuttajien rikollisuus on kasvussa
· Helsingin sanomat: Kalliomäki haluaa koulukiusaamisen kuriin
· VUODEN 1996 PAKOLAISNAINEN -PALKINTO
· Nähdä Kabul, muttei kuolla!
· Tuki Afganistanin vaaleihin
· Tuki Afganistanin miinatoimintaan
· Suomen ISAF-yksikön pienhankkeet
· Info about arresting of Mr. Mohaqeq Nasab
· Request for amnesty of Mr. Ali Mohaqeq Nasab
· Statement on the Detention of Editor in chief of the Women Rights Magazine Mr. Mohaqeq Nasab
· Afghanistan Seminar
· A Good Offer by President Musharraf
· ADCO:n lehti
· Condemnation of terrorist act in London

Mehdi Shafae Mitalisijoille Europaan Kisoissa


22.10.2007 20:23

Mehdi Shafae mitalisijoille Puolassa!

Suomen Wushu Kungfu Seuran (SWKS) wushu-valmentaja ja kilpailija Mehdi Shafae on ansiokkaasti yltänyt pronssisijalle Puolassa järjestetyissä Euroopan nuorten wushu-kisoissa(3rd European Youth Wushu Championships) dao (sapeli) -sarjassa!

Chang quan -sarjassa sijoitus oli 6. ja gun (keppi) -sarjassa 4.
Kisaraportti ladattavissa tästä (.doc -tiedosto).
Onnittelut Mehdille!

SWKS ry
18.10.07

Raportti Junioreiden EM-kisamatkasta 2007:

Suomen Wushu Kungfu Seura osallistui Nuorten EM-kilpailuihin lokakuun alussa ja toi kotiin kokemusten lisäksi myös mitalin!


SWKS edusti Suomea kansallisen liiton hyväksymällä joukkueella nuorten Euroopan-mestaruuskilpailuissa Varsovassa Puolassa. Euroopan Wushu-Liiton ja Puolan Wushu-Liiton järjestämät kilpailut pidettiin 4.-7.10.2007. Suomen joukkueeseen kuului joukkueenjohtaja Riku Luukkonen, tuomari/valmentaja Jyri Sucksdorff ja kilpailija Mehdi Shafae. Mehdi osallistui changquan-, gun- ja dao – sarjoihin. Hänen sijoituksensa changquanissa oli 6/17, gunissa 4/14 ja daossa hän oli hienosti pronssilla yhteensä 14 osallistujasta.

Ennen kilpailuja kisajoukkue haki hyväksynnän kisoihin osallistumiselle Suomen Wushu-Liitolta, joka järjestyi liiton puheenjohtajan Zang Fangin toimesta. SWKS:n joukkueen kisajärjestelyitä hankaloitti hieman kilpailujen järjestäjätahon puutteellinen viestintä – nettisivuja ei löytynyt, ja sähköpostit tulivat liiton sihteerin kautta tai ilmeisesti osa ei saapunut perille missään vaiheessa. Kaikki ilmoittautumislomakkeet ja muut asiakirjat saatiin kuitenkin lähetettyä ajoissa.

Yleisesti ottaen kilpailut olivat Venäjän mitalijuhlaa, kun lähes kaikki kullat menivät naapurimaan ammattijoukkueelle. Taso kilpailuissa oli kova, etenkin modernin wushun matolla nähtiin mieleenpainuvia suorituksia ja uskomatonta taituruutta lasten ja nuorten kilpaillessa Euroopan mestaruuksista.

Euroopan mestaruuksia jaettiin Varsovassa tänä vuonna modernin wushun lisäksi myös perinteisissä tyyleissä sekä otteluista San shoussa (full contact) ja Qindassa (semi-light contact). Perinteisissä sarjoissa menestyksekkäimmät koulut olivat Puolan Choy Lee Fut sekä Kreikan Eagle Claw kummankin koulun ottaessa useita mitaleita, ottelupuolella Venäjä hallitsi miesten sarjoja ja Turkki pääasiallisesti naisten sarjoja.

Kilpailujen yhteydessä järjestettiin myös Euroopan Wushu-Liiton järjestämä tuomarikoulutus, jolle Jyri Sucksdorff osallistui. Osallistumisestaan kurssille sekä tuomaroinnistaan kilpailuissa hänelle myönnettiin Euroopan liiton tuomarilisenssi perinteisten tyylien tuomarina. Tuomarikurssin opettajana ja kilpailujen Päätuomarina toimi maineikas Peter Warr, (8th Degree Master, EWuF, IWuF)

Nuorten EM-kilpailut olivat SWKS:lle sarjassaan ensimmäiset nuorten arvokilpailut mutteivät toivottavasti jää viimeisiksi. Seura panostaa kovasti lasten ja nuorten harrastustoimintaan sekä yleisesti wushun kehittymiseen Suomessa. Ehkä tulevaisuudessa meillä onkin mahdollisuus lähettää Nuorten EM-kilpailuihin useampi nuori kamppailemaan mestaruuksista ja näyttämään että Suomen wushulla on tulevaisuuden kannalta paljon potentiaalia myös aikuisten sarjoissa.

Suomen Wushu Kungfu Seura ry
www. fitainwushu.com


Login »